GARANTIE

SPINSHOT-Sports biedt een unieke 2 jaar garantie voor klanten die onze machines direct via deze (NL) website bestellen.

Elke SPINSHOT tennismachine is gemaakt met strikte kwaliteitscontrole op elk onderdeel, en is volledig getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

SPINSHOT-Sports geeft vanaf de aankoopdatum 2 jaar garantie op alle onderdelen van de machine met inbegrip van de reparatiewerkzaamheden, met uitzondering van de afstandsbediening, de accu en de rubber wielen, waarop 6 maanden garantie wordt gegeven. Op demonstratiemachines en machines die als promotiemodel worden verkocht wordt 1 jaar garantie gegeven.

Binnen de garantieperiode wordt elk voorkomend defect volledig en kosteloos hersteld met nieuwe of functionele onderdelen. Uitsluitend de oorspronkelijke klant kan aanspraak maken op de garantie.
De volgende condities zijn uitgesloten van de garantie:

  1. Schade als gevolg van opzet, verwaarlozing, zelf aangebrachte wijzigingen, ongelukken, onvoorzichtig gebruik, brand, molest, overmacht of toevalligheid.
  2. Bij het verzuimen om de aanwijzingen uit de gebruikshandleiding op te volgen.
  3. Schade als gevolg van het gebruik van andere voltages/stroomvoorziening dan aangegeven in de gebruikshandleiding.
  4. Verzendkosten bij levering buiten Nederland.

PROCEDURE BIJ AANSPRAAK OP GARANTIE

In het geval dat de klant aanspraak wenst te maken op de garantie binnen de garantieperiode, dient de klant contact op te nemen met onze klantenservice met het verzoek om een Retourzending autorisatie te ontvangen. De klant krijgt van de klantenservice een autorisatienummer toegewezen en instructies voor de retourzending van de machine naar de klantenservice. Bij demonstratie machines en machines die als promotiemodel zijn gekocht worden opslagkosten in rekening gebracht.

De transportkosten van een retourzending naar het servicecentrum binnen de garantie zijn voor rekening van de klant. Het Nederlandse Servicecentrum van SPINSHOT-Sports zal een retour gezonden tennismachine repareren en kosteloos terugzenden onder de garantie uitsluitend voor in Nederland woonachtige klanten die de machine via deze (NL) website hebben aangeschaft.