Alle kenmerken van de SPINSHOT-Pro op een rij:

AFMETINGEN EN GEWICHT

De afmetingen van de SPINSHOT-Pro tennismachine zijn 50 CM (H), 50 CM (L), 35 CM (Br) met een gewicht van 18 kg voor het netspanningmodel (AC model) en 20 kg voor het accumodel. De SPINSHOT-Pro is lichter en compacter dan elke andere tennismachine met vergelijkbare mogelijkheden. De wieltjes onderaan de machine maken dat de machine net zo makkelijk kan worden gereden als een trolley. De andere tennisspullen kunnen er bovendien heel makkelijk op worden gelegd. Vervoer is dus geen enkel probleem!

BALSNELHEID

De SPINSHOT-Pro kan de ballen spelen met 30 tot 110 km/uur (dat is vergelijkbaar met hoog competitieniveau).

INTERVALTIJD

De intervaltijd tussen de ballen die worden gespeeld kan worden ingesteld op 2 sec tot 10 sec. Elke baseline of netsituatie is daarmee goed te trainen.

BALBAAN

De balbaan (hoek) van de gespeelde ballen kan elektronisch worden ingesteld.

TOPSPIN EN SLICE

Naast vlakke ballen kan de SPINSHOT-Pro ook variëren met topspin en slice ballen. De soort en hoeveelheid spin kan makkelijk worden ingesteld op het bedieningspaneel. Het om kunnen gaan met de diverse spinballen onderscheid de kampioen van de gemiddelde speler!

LINKS/RECHTS VARIATIE

De SPINSHOT-Pro kan de ballen afwisselend over de hele baan spelen. Daardoor kan het “uit de loop” spelen worden getraind en werk je ook aan je conditie!

STROOMVOORZIENING

Met de accu kan 2 tot 3 uur onafgebroken worden gespeeld. Een accu en oplader wordt meegeleverd. De accu kan indien nodig makkelijk worden vervangen. Een upgrade naar het model met netspanningaansluiting (AC model) is ook eenvoudig.

AFSTANDSBEDIENING

Verkrijgbaar is een afstandbediening met één knop of een afstandsbediening met meerdere functieknoppen.

BEKIJK DE VIDEO OM DE SPINSHOT-Pro in actie te zien

https://www.youtube.com/watch?v=ZkrjsoV3mz8