Alle kenmerken van de SPINSHOT-Plus op een rij:

AFMETINGEN EN GEWICHT

De afmetingen van de SPINSHOT-Plus tennismachine zijn 50 CM (H), 50 CM (L), 35 CM (Br) met een gewicht van 19 kg voor het netspanningmodel (AC model) en 21 kg voor het accumodel. De SPINSHOT-Plus is lichter en compacter dan elke andere tennismachine met vergelijkbare mogelijkheden. De wieltjes onderaan de machine maken dat de machine net zo makkelijk kan worden gereden als een trolley. De andere tennisspullen kunnen er bovendien heel makkelijk op worden gelegd. Vervoer is dus geen enkel probleem!.

MAKKELIJK BEDIENBAAR

Voor gebruik kunnen de gewenste balsnelheid, balbaan en balrotatie makkelijk worden ingesteld via het bedieningspaneel. De instellingen worden getoond op het LCD scherm. De SPINSHOT-Plus kan de ballen spelen met 30 tot wel 120 km/uur (dat is vergelijkbaar met het hoogste competitieniveau). De intervaltijd tussen de ballen die worden gespeeld kan worden ingesteld op 2 sec tot 10 sec. De hoogte van de balbaan en de soort en hoeveelheid spin (topspin, slice) kunnen digitaal worden ingesteld. Elke spelsituatie is daarmee goed te trainen

BALBAAN FUNCTIES

De balbaan (hoek) van de gespeelde ballen kan elektronisch worden ingesteld. De SPINSHOT-Plus heeft bovendien 5 verschillende standaard programma’s zoals hieronder aangegeven. De instellingen kunnen heel makkelijk worden aangepast op het bedieningspaneel en geven oneindige variaties voor alle mogelijke trainingsdoeleinden. 

  • RANDOM links/rechts drill
  • Links/rechts drill voor 2 rijen spelers
  • RANDOM kort/lang drill
  • RANDOM links/rechts en kort/lang drill
  • Links/rechts en kort/lang drill voor 2 rijen spelers

ZELF PROGRAMMEERBARE OEFENINGEN

De SPINSHOT-Plus kan  helemaal naar eigen wens worden ingesteld zodat je alle mogelijke slagen kunt trainen vanuit alle posities op de baan. Daarbij kun je ook variëren met topspin en slice ballen. De soort en hoeveelheid spin en de snelheid van de bal kan makkelijk worden ingesteld op het bedieningspaneel. Alle instellingen worden op het LCD scherm getoond.

STROOMVOORZIENING

Met de accu kan 2 tot 3 uur onafgebroken worden gespeeld. Een accu en oplader wordt meegeleverd. De accu kan indien nodig makkelijk worden vervangen. Een upgrade naar het model met netspanningaansluiting (AC model) is ook eenvoudig.

AFSTANDSBEDIENING

Een twee-knops afstandbediening wordt standaard meegeleverd. Optioneel is een afstandsbediening voor Android toestellen. Klik hier voor de Android afstandsbediening pagina.

BEKIJK DE VIDEO OM DE SPINSHOT-Plus in actie te zien

https://www.youtube.com/watch?v=M546vZIT0VA

De handleiding (Eng) kan worden gedownload van http://www.spinshot.co.uk/UM.htm